Contact afdeling Verkoop Vragen over een nieuwe machine? Neem contact op.

Wat u van Bendertechniek kan verwachten tijdens de TechniShow 2018

Afbeelding
TechniShow 2018
Body

Het zal de meeste lezers niet ontgaan zijn, in maart zal de TechniShow weer plaatsvinden in Utrecht. Bendertechniek bvba zal daarbij weer vertegenwoordigd zijn. In dit artikel kunt u meer vinden over de TechniShow, de stand van Bendertechniek, de machines en Bender AM bv. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met één van onze mensen? Neem dan contact met ons op.

REGISTREER VOOR TOEGANG

Bendertechniek weer in hal 12

Bendertechniek bvba zal weer vertegenwoordigd zijn in hal 12 samen met Bendertechniek Nederland. Al vele jaren kunt u ons vinden op onze stand C.010 bij de doorgang van en naar hal 11. Sinds de vorige editie bevindt zich naast onze stand, de 2e westelijke entree. Het thema ‘Maken Mogelijk Maken’ wordt geuit in demonstraties op onze tentoongestelde machines. Het team van de verkoopafdeling zal voltallig aanwezig zijn tijdens de openingstijden van de beurs. Daarnaast zal ook onze serviceafdeling dagelijks door meerdere mensen worden vertegenwoordigd. Wilt u afspreken met één van onze mensen? Neem dan contact op met de betreffende persoon.

Tentoongestelde machines

Wij zullen de volgende machines laten zien:

Merk

Model

Brother

R450X1

EOS

M290

Hwacheon

Hi-TECH230 AL YMC

Ibarmia

ZVH45 Star L3000

Matsuura

MX-330 10 APC

Muratec

MT100 gT3

YCM

NXV 1680A

 

Machines.png

Bender Additive Manufacturing bv

Onze zusteronderneming Bender AM bv zal met een eigen plaats op onze stand, Additive Manufacturing vertegenwoordigen. Een metaalprinter van EOS, de M290 is daarbij aanwezig. De aandacht zal met name gericht zijn op de innovatieve machine van Gefertec. Sinds kort is dit merk door Bender AM bv in het aanbod opgenomen. Deze additive manufacturing machine maken gebruik van een oplastechniek, die grote productievolumes mogelijk maakt. Daarnaast nemen wij een volledige 3D-geproduceerde, werkende, motorfiets mee.

EOS.png

Technishow 2018 (20 -23 maart)

Zoals vanouds vindt tweejaarlijks de TechniShow plaats in Utrecht Nederland. Dé vakbeurs in de productietechnologie is  gesitueerd in de Jaarbeurs hallen in Utrecht. De editie van 2018 begint op dinsdag 20 maart en duurt t/m vrijdag 23 maart. Er wordt weer samengewerkt met de ESEF,  waar de maakindustrie vertegenwoordigt wordt. De openingstijden van de TechniShow zijn als volgt:

Dag

Tijden

Dinsdag 20 maart

10:00 – 19:00 uur

Woensdag 21 maart

10:00 – 19:00 uur

Donderdag 22 maart

10:00 – 21:00 uur

Vrijdag 23 maart

10:00 – 17:30 uur

 

Het thema van deze TechniShow editie is ‘Maken Mogelijk Maken’.

U kunt zich hier aanmelden voor de TechniShow 2018.

Via deze link vindt u alle informatie over het bereiken van de Jaarbeurs tijdens de TechniShow.