Contact Specifieke wensen? Neem contact op.

Vooruitblik na TechniShow 2018

Afbeelding
TechniShow 2018 - Bendertechniek
Body

Vorige week (20 -23 maart) heeft TechniShow 2018 plaatsgevonden in Nederland. Als vanouds was ook Bendertechniek bvba vertegenwoordigd op de bekende locatie in hal 12, samen met Bendertechniek Nederland. Wij kunnen tevreden terug kijken op een succesvolle editie. Er zijn enkele machines tijdens de beurs verkocht en veel leads gegenereerd. Daarnaast hebben we veel van onze relaties weer gesproken. Nu de beurs weer achter de rug is, blikken we vooruit op de komende periode en verder.

Het succes van de TechniShow

Met meer dan 42.600 bezoekers is de 2018-editie van de TechniShow absoluut een succes geweest. Ook wij hebben meer dan 2.000 bezoekers op onze stand mogen begroeten. Daarbij zijn er tijdens de beurs twee machines verkocht! Het eerste exemplaar, die op stand aanwezig was, is reeds bij een Nederlandse klant naar binnen gereden. Het tweede exemplaar zal binnen enkele maanden ook worden geleverd. Naast deze orders zijn onze vertegenwoordigers volop in gesprek met andere klanten voor nieuwe machines. De vooruitzichten zijn daarbij uitzonderlijk goed.

Opvolging na de TechniShow

Direct na het sluiten van de beurs is onze servicedienst met de afbouw begonnen. Inmiddels zijn de machines onderweg naar de klant of andere bestemmingen. De Matsuura MX-330 10 APC en de Hwacheon Hi-TECH 230 AL YMC staan nu op voorraad. Helaas hebben we door de drukte tijdens de beurs niet iedereen persoonlijk kunnen spreken. Daarvoor onze excuses. Heeft u één van onze mensen gemist? Maak dan alsnog een afspraak met de betreffende persoon.

Werkzaamheden na de beurs

Na de beursperikelen, hebben wij de dagelijkse gang van zaken weer opgepakt. Hoewel onze servicedienst tijdens de beurs onze klanten ook gewoon is blijven ondersteunen. Voor de zomervakantie hebben wij nog veel machines te installeren. Waaronder een grote Zayer portaalmachine en een bedfreesmachine van Lagun en dus twee moving-column machines. Daarnaast meerdere (5-assige) bewerkingscentrums en draaibanken. Naast de installaties van machines zijn we uiteraard volop bezig met het plegen van onderhoud en het oplossen van storingen. Onze verkoopafdeling is ondertussen volop bezig om de afspraken en leads op te volgen. Kortom, Bendertechniek heeft weer genoeg te doen.

Heeft u ons gemist of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Wil je ons team komen versterken en werken in de mooiste branche van Nederland? Kijk dan eens naar onze vacatures of solliciteer direct via info@bendertechniek.be.