Contact Specifieke wensen? Neem contact op.

Wij zoeken mensen

Body

Bendertechniek bestaat al meer dan 50 jaar en is al die tijd succesvol geweest in het leveren en onderhouden van metaalbewerkingsmachines. Sinds 2014 zijn wij een vestiging in België gestart om onze Belgische klanten beter van dienst te zijn. Inmiddels blijkt dat het een goede stap is geweest. Steeds meer klanten vertrouwen op de machines en servicedienst van  Benertechniek bvba. Wij breiden daarom flink uit en zijn dringend op zoek naar nieuwe werknemers.

Area Sales Manager

Voor de regio Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Area Sales Manager. De werkzaamheden zullen bestaan uit het onderhouden en uitbreiden van onze relatiekring in heel Vlaanderen. Ons professionele team en machineleveranciers zorgen daarbij voor ondersteuning. Zie onderstaande vacature voor details:

Vacature Area Sales Manager - Vlaanderen.jpg

Administratief medewerker

Vanwege de gestage groei van ons bedrijf is de administratieve last te groot geworden. Daarom zijn we dringend op zoek naar een administratief medewerker die ons 20 uur per week komt ondersteunen. Zie onderstaande vacature voor meer details:

Vacature Administratie.jpg

Open sollicitatie

Naast de genoemde functies zijn wij doorlopend op zoek naar technische specialisten. De werkzaamheden bestaan uit het in bedrijf stellen, onderhouden en repareren van metaalbewerkingsmachines. De machines staan bij onze klanten, verspreid over heel België. Heeft u interesse of kent u een geschikte kandidaat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.