Contact afdeling Verkoop Vragen over een nieuwe machine? Neem contact op.

Voorraad machines

Bendertechniek bvba heeft altijd voorraadmachines voor een snelle levering klaarstaan. U kunt hierbij denken aan draaibanken en freesmachines voor de metaalbewerking. Maar ook voor de kunststofverwerkende industrie hebben wij machines staan. De voorraad betreft zowel gebruikte als nieuwe machines. In onze voorraad is ook de actuele voorraad van ons machine leveranciers opgenomen. Omdat de actuele voorraad steeds weer verandert, kunt u het beste contact met ons opnemen, zodat we samen met u kunnen kijken naar de beste oplossing.

Kijk hier voor onze actuele aanbod

Lees hieronder meer over onze voorraadmachines

Bendertechniek bvba heeft een wisselende voorraad van draai- en freesmachines. Om aan de vraag van de markt te voldoen zouden we nog veel meer machines op voorraad moeten hebben. Maar de eisen aan een machine zijn zo gevarieerd, dat het niet eenvoudig is om voor iedere toepassing een voorraadmachine te leveren. Maar samen met onze Nederlandse vestiging hebben wij een redelijk aanbod van voorraadmachines.

Voorraad van fabrikanten

Toch willen wij graag machines met een korte levertijd beschikbaar hebben. Om snel te kunnen leveren kunnen wij ook over de machines beschikken die in voorraad staan bij collega-dealers in Europa, Europese importeurs en de fabrikant zelf. Daarmee kunnen wij een grote range aan machines binnen enkele weken leveren. 

Gebruikte machines

Naast de nieuwe machines hebben wij een beperkt aanbod aan tweedehandsmachines. Het betreft alleen machines, die wij hebben ingeruild op een nieuwe machine. Wij kopen geen gebruikte draai- en freesmachines in om een voorraad aan te houden. Bent u op zoek naar een gebruikte machine, informeer dan bij onze verkoopafdeling voor onze actuele voorraad.

Draaibank of freesbank op maat bestellen?