Contact servicedienst Servicevragen? Neem contact op

Service en onderhoud

Body

Naast het leveren van de draaibanken, slijpmachines, freesmachines, enz. levert Bendertechniek ook service aan de machines. Omdat uw machinepark optimaal moet functioneren is service belangrijk. Ten eerste om ongepland stilvallen van een machine te voorkomen is goed onderhoud van essentieel belang. Ten tweede is bij ongeplande stilstand (storing) het van groot belang dat wij uw machine weer werkend maken. 

Online storingsmelding en onderdelenaanvraag

Storing melden?         

Onderdelen nodig?     

Iedere klant wilt snel en effectief geholpen worden. Wij maken daarom gebruik van twee webformulieren. Per telefoon kan het namelijk even duren voordat u de juiste persoon bereikt omdat wij voor meerdere klanten tegelijk bezig kunnen zijn. Met het invullen van het desbetreffende formulieren hebben wij direct de juiste informatie bij de juiste persoon.

Serviceafdeling

Bendertechniek heeft een serviceafdeling van 4 servicespecialisten die steeds onderweg zijn om servicewerkzaamheden te verrichten. Daarnaast hebben we een aantal mensen op kantoor klaarstaan om u zo effectief mogelijk weer verder te helpen, om onderhoud in te plannen, onderdelen te organiseren of u te adviseren voor vraagstukken uit de productie. Onze buitendienst mensen zijn allemaal VCA gecertificeerd en bevoegd om heftrucks te bedienen en veilig te hijsen.

Storingsmeldingen

Een machine kan altijd, om wat voor reden dan ook, zorgen voor stilstand. Omdat u als klant afhankelijk bent van de productie van de machine, is het zaak dat u snel weer in productie bent. Daarom hebben wij een online formulier op deze website zodat wij de juiste informatie direct bij de juiste persoon hebben. We nemen contact op wanneer iemand van de helpdesk of planning beschikbaar is. Mocht na dit gesprek blijken dat er een monteur nodig is, dan wordt u daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. Ons team van specialisten staat garant voor het verhelpen van de storing.

Onderhoud

Omdat het voor u als klant cruciaal is dat uw machines continu in productie blijven, is onderhoud belangrijk. Door  preventief onderhoud uit te laten voeren heeft u een geplande stilstand. Daarmee neemt de ongeplande stilstand aanzienlijk af en staat u minder voor verrassingen en hoge kosten. U kunt contact opnemen via service@bendertechniek.be voor het inplannen van een onderhoudsbeurt. Het is van belang dat u eventuele gebreken aan uw machine vooraf meldt zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Onderdelen

Veel onderdelen in verspaningsmachines zijn specifiek voor deze machines gemaakt. Daarom levert Bendertechniek deze originele onderdelen via de eigen fabrikanten. Naast deze machine-specifieke onderdelen kunnen wij ook de reguliere onderdelen leveren, zoals lagers, bevestigingsmaterialen, elektronica enzovoorts. Bendertechniek levert alleen onderdelen die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Deels vanuit ons eigen voorraad en deels uit die van de fabrikanten, leveren wij vaak binnen 24 uur.

Meer informatie over de servicedienst vindt u hier