Contact servicedienst Servicevragen? Neem contact op

Servicedienst van Bendertechniek

Body

Bendertechniek levert niet alleen machines. Machines moeten geïnstalleerd, opgeleverd en onderhouden worden. De continuïteit van uw machine is belangrijk. Daarom hebben wij een professionele servicedienst om storingen te verhelpen. Daarnaast onderhouden wij draaibanken en freesmachines van onze klanten.

Training en opleiding

Bendertechniek beschikt over een afdeling technologie, die onze klanten opleiding geeft voor programmeren en bewerken op verspaningsmachines. Niet alleen op nieuwe machines, maar naar wens kunnen zij ook een training geven op machines uit bestaande machinepark. De kennis en ervaring van deze mensen wordt gebruikt om ook onze eigen mensen te trainen.

Vakkundig team

Het kennisniveau van onze mensen is belangrijk. Door de steeds veranderende machines is het belangrijk dat ons team steeds van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte is. Jaarlijks volgen onze specialisten diverse trainingen om up-to-date te blijven. Bijvoorbeeld trainingen bij Fanuc, Heidenhain en Siemens. Maar ook bij onze fabrikanten om machinespecifieke reparaties uit te kunnen voeren. Jonge mensen worden opgeleid door de mensen die al jaren bij ons werkzaam zijn.

Servicedienst

Slagvaardige middelen

Kennis en ervaring alleen zijn niet genoeg. De juiste gereedschappen zijn ook van belang. Bendertechniek investeert ieder jaar in de middelen voor onze servicedienst. Op het gebied van veiligheid, meetapparatuur, transport en hijsmiddelen, etc. Belangrijk onderdeel van onze middelen is tegenwoordig ook software. Al onze buitendienst mensen beschikken daarom over een smartphone, tablet en laptop om daarmee alle informatie tot hun beschikking te hebben.

Vakkundig personeel, om slagvaardig te handelen!