Contact afdeling Verkoop Vragen over een nieuwe machine? Neem contact op.

Teach-In draaibank

Bendertechniek levert een Teach-In draaibanken, die zowel conventioneel te bedienen is als CNC bestuurd. Voor enkelvoudige bewerkingen kan gebruik worden gemaakt van de subprogramma's. Heb je grotere series en wil je deze programmeren? Dan kun je op dezelfde machine een CNC programma aanmaken of laden. Uiteraard geldt dit ook voor producten met complexe geometrie. Deze kunnen worden geprogrammeerd d.m.v. ISO-programmeren.

Fabriek Colchester

Colchester en Harrison zijn gevestigde namen als producent van uitstekende draaibanken. Sinds de oprichting in 1897 zijn al meer dan één miljoen draaibanken wereldwijd verkocht. Deze draaibanken zijn beroemd om hun hoge kwaliteit, ergonomisch design en gebruikersvriendelijke bediening. Sinds 2006 zijn beide fabrikanten samengevoegd in de 600UK Group. Daarmee is het aanbod uitgebreidt met freesmachines en toebehoren voor draai- en freesmachines.

Colchester Teach-In draaibanken.jpg

Colchester Teach-In draaibanken

Een Teach-In draaibank is uitermate geschikt voor eenvoudige bewerkingen of enkelstuksproductie. Komt er een order tussendoor met een grotere serie? Dan kun je op dezelfde machine een programma maken en een automatische afloop starten. De machines zijn tevens uitgevoerd met de functionaliteit van ISO programmeren. De Teach-In draaimachines zijn verkrijgbaar met draaidiameters van ø 350 t/m ø 550 mm. De lengte tussen de centers varieert van 600 t/m 3.000 mm.

Meer informatie over de Teach-In draaibank vindt u hier